Voor gezond en verantwoord afslanken
 
 
Menu
Home
Hoe werken wij
Vaste structuur
Waar kunt u ons vinden?
Even voorstellen
Resultaten
 
 


Links
Hoe is het met uw BMI?
Voedingscentrum
Gezondheid
 
 




recepten

MAGERE VARKENSLAPJES MET ROZEMARIJN EN HONING
aantal personen:4
 
aantal punten:12
 
ingrediŽnten:
500 g Fricandeau
zout en versgemalen peper
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 (rode) ui, gesnipperd
250 ml vleesbouillon (van tablet)
of runderfond
200 ml rode wijn
1 el honing
2 el olijfolie
1 el versgehakte rozemarijn
of 1 tl gedroogd

 
benodigdheden:
 
bereiding:
∑ Snijd de fricandeau tot ongeveer gelijke lapjes.

∑ Bestrooi ze met zout en peper.


∑ Doe de knoflook met ui, bouillon of fond, rode wijn en honing in een steelpan en laat dit zonder deksel tot 2/3 (300 ml) inkoken.

∑ Verhit de olijfolie in een braadpan.


∑ Bak hierin de fricandeaulapjes rondom lichtbruin.

∑ Giet de saus erbij en stoof het vlees zachtjes 30 minuten, afhankelijk van de dikte van de lapjes tot het vlees gaar is.


∑ Voeg de laatste 5 minuten de rozemarijn toe.



Lekker met grove ratatouille:
Grog gesneden aubergine, ui, courgette en tomaat gestoofd in wat olijfolie met zout en versgemalen peper en een mespunt tijm. (exclusief)

 

terug
Ingezonden
Verleiding ligt op de loer
Verleiding ligt op de loer
Tien jaar slank
Mijn ervaring met afslanken
Blij met Slank 82
Beste mensen,
 
Meer berichten


Recepten
 
MAGERE VARKENSLAPJES MET ROZEMARIJN EN HONING
WALDORFSALADE NIEUWE STIJL
CITROENPASTA MET ZEEKRAAL
BLOEMKOOLRIJST
BLOEMKOOLRIJST MET KIP KERRIE
KLASSIEKE BOLOGNESESAUS
GEBAKKEN AARDAPPELEN MET SHOARMA
 
Meer recepten