|
recepten |
|
4 |
17 |
500 g vastkokende aardappelen, geschild
en in dikke plakken
zout en versgemalen peper
3 el olie of vloeibar bakproduct
450 g shoarmavlees
1 tl paprikapoeder
400 g prei, goed gewassen en in niet te dikke ringen
|
|
• Blancheer de aardappelplakken in ruim water met zout 3 minuten. Giet ze af en laat ze uitstomen.
• Verwarm 2 el van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de aardappelplakken in 2 à 3 porties om en om goudbruin. Bestrooi ze met zout en peper en houd ze tussentijds warm in de oven.
• Verwarm de rest van de olie in een koekenpan en bak op hoge stand de vleesreepjes met de paprikapoeder en de prei in circa 4 minuten knapperig en gaar.
• Serveer met de aardappelen.
Neem hierbij nog een groene salade (exclusief)
|
|
terug | |
|
|