Voor gezond en verantwoord afslanken
 
 
Menu
Home
Hoe werken wij
Vaste structuur
Waar kunt u ons vinden?
Even voorstellen
Resultaten
 
 


Links
Hoe is het met uw BMI?
Voedingscentrum
Gezondheid
 
 
Hoe werken wij.
 
De andere manier van afslanken met het unieke systeem van Slank 82
Een prettige, ontspannen, maar bovenal effektieve manier. Met 't volste respekt voor dingen, die het leven veraangenamen. Want afslanken met vele verboden vormen voor de meeste mensen een onoverkomelijke drempel om ermee te beginnen. Terwijl een slank figuur terecht zo begeerd wordt door duizenden vrouwen en mannen. Slank zijn geeft zelfvertrouwen. En slank worden met het Slank 82-systeem is de meest ideale manier. Want dat systeem kent geen verboden, wél beperkingen. De basis van het systeem wordt gevormd door uit te gaan van de hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen, die dagelijks nodig zijn om gezond en fit te blijven. Wij gaan er van uit, dat per dag een vaste voedingswaarde van 1000-1250 calorieën daarvoor nodig is. Hierop afgestemd is een puntensysteem ontwikkeld, waardoor u zeer eenvoudig met de puntenlijst kunt werken.
Geen verboden voedsel.
De Slank 82-puntenlijst vermeld praktisch alles wat eetbaar is, met het aantal punten per hoeveelheid. Met inbegrip van de dagelijks beslist benodigde voedingsstoffen zijn dus niettemin vele variaties mogelijk. Afslanken moet geen straf zijn. Er moet ruimte zijn om, zij het in beperkte mate, alles te kunnen eten.
Samen afslanken, nog gezellig óók.
Prettige bijkomstigheid: afslanken met Slank 82-systeem doet u niet alleen. De wekelijkse Clubavonden maken van het afslanken een prettige gezellige bezigheid. Natuurlijk wordt er bewust en doelmatig aan het gemeenschappelijk doel gewerkt, want met gezelligheid alléén komt u er niet. Onder toezicht van een ervaren consulente wordt u van week tot week begeleid op de weg naar uw, in overleg vastgestelde, streefgewicht. En de kans is groot, dat u zich binnenkort schaard onder de duizenden tevreden, slank geworden dames, die middels het Slank 82-systeem een goed figuur en hun zelfvertrouwen terugkregen.
Praktisch iedereen kan deelnemen.
Omdat het Slank 82-systeem uitgaat van een gezonde leefwijze is deelname voor gezonde mensen zonder meer mogelijk, al is advies vooraf van uw huisarts natuurlijk verstandig. Kinderen beneden de leeftijd van 16 jaar en zwangere vrouwen dienen wel in het bezit te zijn van schriftelijke toestemming.
Afslanken met Slank 82, om de kosten hoeft u het niet te laten.
De kosten worden zo laag mogelijk gehouden. Daarnaast dient u te bedenken dat er geen speciale, vaak dure voeding nodig is of ooit zal zijn.
Een kennismaking verplicht u tot niets.
Ontdek dat unieke prettige systeem van dichtbij, en begin er meteen ook zelf mee.

terug
Ingezonden
Verleiding ligt op de loer
Verleiding ligt op de loer
Tien jaar slank
Mijn ervaring met afslanken
Blij met Slank 82
Beste mensen,
 
Meer berichten


Recepten
 
MAGERE VARKENSLAPJES MET ROZEMARIJN EN HONING
WALDORFSALADE NIEUWE STIJL
CITROENPASTA MET ZEEKRAAL
BLOEMKOOLRIJST
BLOEMKOOLRIJST MET KIP KERRIE
KLASSIEKE BOLOGNESESAUS
GEBAKKEN AARDAPPELEN MET SHOARMA
 
Meer recepten