Voor gezond en verantwoord afslanken
 
 
Menu
Home
Hoe werken wij
Vaste structuur
Waar kunt u ons vinden?
Even voorstellen
Resultaten
 
 


Links
Hoe is het met uw BMI?
Voedingscentrum
Gezondheid
 
 
Verleiding ligt op de loer
ingezonden door: Heleen     ingezonden op: 28-2-19

Het is alweer 10 jaar gelden dat ik 20 kilo minder woog dan nu. Wat voelde dat fijn, kleren dragen die je leuk staan, je lichtvoetig kunnen bewegen, dun danste ik een paar jaar door het leven.
Een verhuizing gooide roet of beter gezegd chocola in het eten.
Tegenover ons nieuwe appartement stond de Aldi en ik kon vanuit onze huiskamer bijna de chocolade in de rekken zien liggen. Voor de stoffeerders van ons nieuwe appartement kocht ik daar iedere dag chocoladekoeken of appelflappen en bolussen bij de bakker die 50 meter verderop zijn zoete verleidingen verkocht. ik smulde mee en als iedereen vertrokken was vonden de restanten snel en stiekem hun weg naar mijn maag.
Het duurt even voor je het effect ziet maar heel geleidelijk zorgde dit mateloos snoepen en schranzen dat ik dikker werd dan ooit tevoren. De Jo-JO deed enthousiast zijn werk, vetcellen vulden zich en nieuwe vetcellen kwamen erbij en afgelopen januari bereikte ik de top.
Juist op dat moment hoorde ik dat Patty Brard door haar maagverkleining zo snel kilo's verloor dat je haar per week slanker zag worden op TV. Andere beroemdheden hadden ook de weg naar de chirurg gevonden en ook op Facebook las ik over mensen die een Gastric bypass namen alsof het een bezoek aan de pedicure was.
Een rage,een hype? iedereen een kleine maag en slank, maar ik wilde dat niet. Ik ga het afslanken met een gewone maag doen nam ik mijzelf voor en alsof het zo moest zijn.....
Een koffie afspraak met de buurvrouw kon alleen op donderdagmorgen omdat ze 's middags naar de afslankcursus van Slank 82 ging! Ik zag haar zonder jas en kilo's slanker geworden.
Het was de cursus in Goes, waar ik jaren gelden al eens 14 kilo was afgevallen, de beslissing was snel genomen, voor mij geen chirurg, ik kies weer voor Slank 82. Gewoon no nonsens, minder eten, beter eten en verstandige keuzes maken volgens de richtlijnen van Slank 82.
Ik ga de Jo-Jo verslaan maar eerst zorgen dat de stijgende lijn van mijn gewichtsgrafiek naar beneden gaat.
Weet niet of Slank zijn voor altijd gaat lukken, maar met de wekelijkse cursus en het weegmoment plus de aandacht, adviezen, recepten en de motivatie die je op de cursus krijgt hoop ik dat het gaat lukken en ik weer trots ben op de verloren kilo's.
Ik ben nu 4 weken bezig en 3,5 kilo afgevallen zit al beter in mijn vel. Met dank aan de consulente en mijn medecursisten.

terug
Ingezonden
Verleiding ligt op de loer
Verleiding ligt op de loer
Tien jaar slank
Mijn ervaring met afslanken
Blij met Slank 82
Beste mensen,
 
Meer berichten


Recepten
 
MAGERE VARKENSLAPJES MET ROZEMARIJN EN HONING
WALDORFSALADE NIEUWE STIJL
CITROENPASTA MET ZEEKRAAL
BLOEMKOOLRIJST
BLOEMKOOLRIJST MET KIP KERRIE
KLASSIEKE BOLOGNESESAUS
GEBAKKEN AARDAPPELEN MET SHOARMA
 
Meer recepten