Voor gezond en verantwoord afslanken
 
 
Menu
Home
Hoe werken wij
Vaste structuur
Waar kunt u ons vinden?
Even voorstellen
Resultaten
 
 


Links
Hoe is het met uw BMI?
Voedingscentrum
Gezondheid
 
 
Beste mensen,
ingezonden door: Agnes     ingezonden op: 13-8-18Inmiddels ben ik al 38 jaar consulente bij Slank 82 en heb in die jaren heel veel mensen geholpen met afslanken, maar ook heel veel verhalen gehoord over diversen afslankmethodes.
Nu ben ik tot de conclusie gekomen dat er geen specifiek dieet bestaat om af te slanken, maar het enige dieet wat wel werkt is zelfdiscipline.
Bij Slank 82 willen wij de mensen die willen afslanken een goede eetgewoonte aanleren en dat doen wij met de vertrouwde schijf van vijf.
Het is eigenlijk niet zo moeilijk, drie goede maaltijden per dag en een aantal gezonde tussendoortjes, zo krijg je een goed eetpatroon.
Met steun van medecursisten en wekelijkse controle, en een les met informatie over het afslanken kan een ieder dit bereiken.
Het gaat uiteindelijk niet alleen om het resultaat, maar belangrijker is om dit resultaat vast te houden, en dat kan alleen als men daadwerkelijk bereid is om op een goede en gezonde manier te eten.
Mocht u het afslanken nu eens op een gezonde manier te willen aanpakken, kom dan eens vrijblijvend met onze cursus kennismaken.
De adressen vindt u op deze website.
Mijn cursus start weer op 22 augustus
Agnes Sukel
terug
Ingezonden
Verleiding ligt op de loer
Verleiding ligt op de loer
Tien jaar slank
Mijn ervaring met afslanken
Blij met Slank 82
Beste mensen,
 
Meer berichten


Recepten
 
MAGERE VARKENSLAPJES MET ROZEMARIJN EN HONING
WALDORFSALADE NIEUWE STIJL
CITROENPASTA MET ZEEKRAAL
BLOEMKOOLRIJST
BLOEMKOOLRIJST MET KIP KERRIE
KLASSIEKE BOLOGNESESAUS
GEBAKKEN AARDAPPELEN MET SHOARMA
 
Meer recepten